Turan İlkokulu

WEB https://melikgazituranio.meb.k12.tr
Adres : Turan İlkokulu Turan Mahallesi Melikgazi / Kayseri
VİZYON : Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, okulumuzda her veli öğrencisine ,öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın. Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.
MİSYON : Öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen, üst öğrenim kurumlarına geçişte hedef koyabilen ve koyduğu hedefleri gerçekleştirmede azami çaba harcayan niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek okulumuzun temel misyonudur.
BAŞARILAR : 2012-2013 Öğretim yılında 22 kişi olan 8. sınıf öğrencimizden 12´si Anadolu Liselerine yerleşmiştir

Saatler : 09.00-15.30
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Belediye otobüsü ile
Yerleşim Yeri : Mahalle
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve ilçe merkezine 16 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : VOLEYBOL,BASKETBOL,FUTBOL TAKIMLARIMIZ VARDIR.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :